Kamppailu | Salini.fi

Kamppailu

 • Kaikki kamppailukortit ovat myynnissä verkkokaupassa. Kausikortit voi ostaa osamaksusopimuksella myös Salini shopista. Muista hyödyntää työpaikkasi tarjoama liikuntaetu! Smartum, Eazybrake jne
 • Tatami+kuntosali vapaan käytön kortti edellyttää käytön ehtojen hyväksymistä, KTS alla.
 • Salini kausikortti Kortti sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit, sekä kuntosalin vapaan käytön. Jatkotunneille vain peruskurssin jälkeen. HUOM! Kausikortilla voit käydä molemmat peruskurssit (mma ja bjj) samaan aikaan.
 • Kamppailu 1kk on kuukauden voimassa oleva kortti, sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit sekä kuntosalin käytön. Hinta 79€
 • 10 x Kamppailu on 10 kerran kortti kamppailutunneille, Bjj, Mma, myös Kuntonyrkkeily. Voimassa 6kk ostopäivästä. Hinta 100€
 • 20 x Kamppailu on 20 kerran kortti kamppailutunneille, Bjj, Mma, myös Kuntonyrkkeily. Voimassa 8kk ostopäivästä. Hinta 180€
 • Myynnissä myös Tatami + kuntosali kortteja, joilla treenaat omatoimisesti kamppailutilassa sen ollessa vapaana. Kamppailutilan käyttö edellyttää hyväksymistä käytön ehtoihin. Kortin oston jälkeen käy mahdollisimman pian Salini Shopissa allekirjoittamassa kyseinen paperi. Ehdot hyväksytään vain kerran, ja ovat voimassa toistaiseksi. Shop auki ma ja to klo 17-20 ja ke klo 11-16.
 • Kevätkausi ohjatuissa tunneissa loppuu 31.7.2020
 • Syyskausi alkaa 1.8.2020

Kaikki kamppailutunnit alkaa perusteista, jatkoryhmät tarkoitettu peruskurssin käynneille tai jo pidempään lajia harrastaneille. Tuntien ohjauksesta huolehtii Delcio Pereira. Delcio on kuntosalin kamppailupuolen vastuuvalmentaja, tietoa ja taitoa löytyy varmasti yli 20-vuoden kokemuksella kamppailulajeista.

Varusteiksi tunneille lajin mukaiset vaatteet, tai esim shortsit ja t-paita sekä juomapullo mukaan. Tatamilla harjoitellaan ilman kenkiä. Ikäraja tunneille 16v ellei muuta mainita.

Kuntonyrkkeilyyn ja Naisten itsepuolustuskurssille voi tulla mukaan kesken kauden. Jos olet epävarma mikä kortti olisi sinulle paras (10xkamppailu, 1kk kamppailu, kausikortti), kysy asiakaspalvelusta neuvoa: kamppailu@salini.fi

Kamppailutuntien etiketti:

 • Huolehdi että sormien ja varpaiden kynnet ovat lyhyeksi leikattuna ja kädet pestyinä. Jalat olisi myös hyvä pestä/desinfioida pukuhuoneessa ennen tuntia, ja käyttää lipokkaita/sandaaleja kamppailualueelle saapuessa.
 • Huomioi myös hajusteyliherkät ja älä käytä vahvoja hajusteita (hajuvesi ja deodorantti).
 • Poista korut ja kellot. Säilytä arvotavarat lukollisissa kaapeissa pukuhuoneessa tai kuntosalin pienissä lokeroissa.
 • Saavu tunneille ajoissa.
 • Anna valmentajille ja ohjaajille työrauha, kysy henkilökohtaiset kysymykset tuntien ulkopuolella.
 • Älä keskeytä meneillään olevaa ohjausta.
 • Kunnioita treenikavereitasi.
 • Vältä turhia loukkaantumisia ja taputa ajoissa.

WE ARE COVID19 FREE GYM! -Tule tunneille vain terveenä!

Mahdollisuus varusteiden ja pukujen ostoon meiltä, mallipukujen sovitus onnistuu myös. Salini Shop auki maanantaisin ja torstaisin klo 17-20.00. Shop sijaitsee kuntosalin ja ravintolan aulassa.

Kamppailukortit, Naisten itsepuolustus ja Bjj / Mma peruskurssit voi maksaa liikuntaeduilla. Smartum, Eazybrake, E-passi ja Edenred mobiilisovelluksella maksaessasi tarkista että olet valinnut haluamasi kortin hinnan oikein. Oston tehtyäsi ota kuvakaappaus kuitista ja lähetä se meille nimesi ja puhelinnumerosi kera sähköpostilla. Olemme sinuun yhteydessä saman päivän aikana kortin aktivoiduttua.

Kysyttävää? Laita rohkeasti viestiä: kamppailu@salini.fi

Seuraavat peruskurssit:

Bjj aloitus 12.10.2020 treenit ma ja to kamppailualueen tatamilla klo 19.15. Tunnin kesto 70min (TÄYNNÄ! Ilmoittaudu peruustuspaikoille: kamppailu@salini.fi

MMA aloitus 12.10.2020 treenit ma ja ke kamppailualueen vapaaottelu alueella (mma area) klo 17.00. Tunnin kesto 55min

Hinta 99€/kurssi. Ikäraja peruskursseille on 15 vuotta. Kuntosalin vapaa käyttö kuuluu kurssien hintaan. Kurssin kesto 2kk.

Varaa paikkasi ostamalla kurssi verkkokaupasta tai laita viestiä: kamppailu@salini.fi

Vapaaottelu (Mma) ja Brasilian jujutsun (Bjj) peruskurssien ikäraja on 15 vuotta. Varusteiksi riittää t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista et tarvitse, tunnit sopii niin miehille kuin naisille ja peruskunto riittää. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmissä. Tervetuloa mukaan!

Vapaaottelu

Vapaaottelu harjoituksissa yhdistyy pystyottelun ja mattokamppailun tekniikoita turvallisesti ja monipuolisesti. Tunneilla nostetaan peruskuntoa, ja vahvistetaan kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Harjoitukset sopivat kaikille lähtötasosta tai sukupuolesta riippumatta. Laji itsessään sopii kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille!

Kuntopiiri

Tunnin kestävä vartaloa monipuolisesti vahvistava harjoitus, josta energiaa päivään ja viikkoon! Tunti sisältyy kaikkien kamppailukorttien hintaan.

Kuntonyrkkeily

Erittäin suosittu ryhmäliikunta tunti, missä vasta-alkajakin pääsee harjoittelemaan nyrkkeilyn saloja yksilö ja pariharjoittein. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat nostaa peruskuntoaan. Omat hanskat mukaan!

NO-gi

Lukkopaini harjoitus, jossa harjoitellaan erilaisia painitekniikoita, heittoja, maahanvientejä, sidontoja, nivellukkoja, hallintaotteita jne. Tunti sisältyy BJJ:n sekä MMA:n harrastajien treeniohjelmaan veloituksetta.

Brasilian jujutsu

Jujutsu on kattava itsepuolustus systeemi, joka antaa harrastajalleen realistisen käsityksen fyysisestä kontaktista. Tunneilla käydään läpi erilaisia lukko- ja kuristustilanteita sekä jujutsun perus sovelluksia. Laji sopii kaikille mattokamppailusta ja itsepuolustuksesta kiinnostuneille.

Bjj jatko

Brasilialainen jujutsu on erikoistunut maassa käytävään kamppailuun. Tyypillinen jatkoryhmän treeni sisältää tekniikkaharjoitteita ja erilaisia otteluharjoituksia. Vain peruskurssin käynneille tai jo pidempään harrastaneet.

Naisten itsepuolustus kurssi

Avoin tutustumistunti 11.9 klo 17-18 Tervetuloa rohkeasti mukaan, päälle urheilulliset vaatteet ja juomapullo mukaan!

Vain naisille tarkoitettu kurssi. Tunneilla käydään läpi uhka- ja väkivaltatilanteita. Kurssille ovat tervetulleita kaikki naiset kunnosta tai liikunnallisesta taustasta riippumatta. Tunnit ohjataan tatamilla, varusteiksi esim t-paita, verkkarit sekä juomapullo. Tunnit perjantaisin klo 17.05-18.00. Sisältää kuntosalin vapaan käytön ja maanantain kuntopiirin klo 10-11.00. Kurssin ikäraja 14 vuotta.

Hinta 210€. Ilmoittaudu mukaan ostamalla Naisten itsepuolustus kurssi verkkokaupasta, tai laita viestiä: kamppailu@salini.fi

Bjj Kids jatko

Tunti on tarkoitettu 9-14 vuotiaille bjj alkeet 2019 käynneelle. Treenit tiistaisin ja perjantaisin klo 16-17.00 (ryhmä täynnä!)

Bjj Kids 1 alkeet

Tunti on tarkoitettu 6-9 vuotiaille, treenit maanantaisin ja torstaisin klo 16-17.00 (ryhmä täynnä!)

Bjj Kids 2 alkeet 

Tunti on tarkoitettu 10-14 vuotiaille, treenit tiistaisin ja perjantaisin klo 16.17.00 (ryhmä täynnä!)

Lasten Bjj:ssä opitaan ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista, ohjeiden kuuntelua sekä niiden noudattamista. Ja tietysti erilaisia brasilian jiujitsu-tekniikoita, kuten liikkumista ja hallintaotteita maassa, alasvientejä, kaatumisia ja tottakai painia. Alkuun vaatetukseksi sopii t-paita ja verryttelyhousut. Jiujitsu-puku hankitaan ryhmänä myöhemmin. Ensimmäiselle tunnille pyydämme mukaan kaikki lasten vanhemmat infoa varten. Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi painista ei tarvita, tunnit alkaa ihan perusteista.

Tunnit ohjaa:

Rebel Team /De La Riva Finland 

Delcio Pereira – Vastuuvalmentaja

Julia Jalovaara – Kids, Naisten itsepuolustus

Petri Tammela, Henri Tarvainen, Joni Suojärvi – Valmennus Kids, BJJ, NOGi, MMA

Yhteystiedot: kamppailu@salini.fi

 

Muaythai

Ohjaajat:

Vantaan Muaythai

Ari Pitkänen ja Jari Hirvasvuopio

Kysy lisää Muaythain tunneista info@vantaamuaythai.fi / 044 023 0070