Kamppailu

Kevätkausi 14.1.-15.6.2019 

Syyskausi 1.8.- 21.12.2019

Kaikki kamppailukortit myynnissä verkkokaupassa. Ole yhteydessä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@salini.fi epäselvissä tilanteissa.

 

Kaikki kamppailutunnit alkaa perusteista, jatkoryhmät tarkoitettu peruskurssin käynneille tai jo pidempään lajia harrastaneille. Tuntien ohjauksesta huolehtii  Delcio Pereira sekä Risto Jokela. Delcio on kuntosalin kamppailupuolen vastuuvalmentaja, tietoa ja taitoa löytyy varmasti yli 20-vuoden kokemuksella kamppailulajeista.

Mma ja Bjj peruskurssit syksyllä 19.8-11.10.2019 sekä 21.10-13.12

Varusteiksi lajin mukaiset vaatteet, tai esim shortsit ja t-paita sekä juomapullo mukaan. Tatamilla harjoitellaan ilman kenkiä. Ikäraja tunneille 16v ellei muuta mainita. 

Haluatko tulla kokeilemaan tunteja ennen päätöstäsi? Ota yhteys asiakaspalveluun.

Vapaaottelu

Vapaaottelu harjoituksissa yhdistyy pystyottelun ja mattokamppailun tekniikoita turvallisesti ja monipuolisesti. Tunneilla nostetaan peruskuntoa, ja vahvistetaan kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Harjoitukset sopivat kaikille lähtötasosta tai sukupuolesta riippumatta. Laji itsessään sopii kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille!

Kuntopiiri

Tunnin kestävä vartaloa monipuolisesti vahvistava harjoitus, josta energiaa päivään ja viikkoon! Tunti sisältyy kaikkien kamppailukorttien hintaan.

Kuntonyrkkeily

Erittäin suosittu ryhmäliikunta tunti, missä vasta-alkajakin pääsee harjoittelemaan nyrkkeilyn saloja yksilö ja pariharjoittein. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat nostaa peruskuntoaan. Voit ottaa omat hanskat mukaan tai lainata hyllystä!

NO-gi

Lukkopaini harjoitus, jossa harjoitellaan erilaisia painitekniikoita, heittoja, maahanvientejä, sidontoja, nivellukkoja, hallintaotteita jne. Tunti sisältyy BJJ:n sekä MMA:n harrastajien treeniohjelmaan veloituksetta. 

Brasilian jujutsu

Jujutsu on kattava itsepuolustus systeemi, joka antaa harrastajalleen realistisen käsityksen fyysisestä kontaktista. Tunneilla käydään läpi erilaisia lukko- ja kuristustilanteita sekä jujutsun perus sovelluksia. Laji sopii kaikille mattokamppailusta kiinnostuneille.

Bjj jatko

Brasilialainen jujutsu on erikoistunut maassa käytävään kamppailuun. Tyypillinen jatkoryhmän treeni sisältää tekniikkaharjoitteita ja erilaisia otteluharjoituksia.

Ohjaajat:

Rebel Team /De La Riva Finland 

+35840 134 1170 / Delcio Pereira  Vastuuvalmentaja

+35844 555 4253 / Risto Jokela

 

Muaythai

Tunnilla tehdään liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteita sekä tekniikka ja väline harjoittelua. Fysiikkaharjoittelu pyritään tekemään lajinomaisesti jolloin sisäistetään perustekniikat sekä parannetaan omaa kuntoa.

Ohjaajat:

Vantaan Muaythai

Ari Pitkänen ja Jari Hirvasvuopio

Kysy lisää Muaythain tunneista info@vantaamuaythai.fi