Kamppailu

  • Ilmoittautuminen syksyn kursseille on alkanut!
  • Uudet kortit myynnissä verkkokaupassa, uutena korttina Salini syyskausi kortti joka sisältää kaikki syksyn treenit ja kuntosalin käytön! Hinta 64€/kk
  • Syyskausi 1.8.- 21.12.2019

Kaikki kamppailutunnit alkaa perusteista, jatkoryhmät tarkoitettu peruskurssin käynneille tai jo pidempään lajia harrastaneille. Tuntien ohjauksesta huolehtii  Delcio Pereira sekä Risto Jokela. Delcio on kuntosalin kamppailupuolen vastuuvalmentaja, tietoa ja taitoa löytyy varmasti yli 20-vuoden kokemuksella kamppailulajeista.

Varusteiksi tunneille lajin mukaiset vaatteet, tai esim shortsit ja t-paita sekä juomapullo mukaan. Tatamilla harjoitellaan ilman kenkiä. Ikäraja tunneille 16v ellei muuta mainita. 

Haluatko tulla kokeilemaan tunteja ennen päätöstäsi? Ota yhteys asiakaspalveluun.

Mma ja Bjj peruskurssit syksyllä 19.8-11.10.2019 sekä 21.10-13.12.2019 Hinta 95€/kurssi. Ikäraja peruskursseille on 15 vuotta. Kuntosalin vapaa käyttö kuuluu kurssien hintaan.

Ilmoittautuminen syksyn 2019 ensimmäisille peruskursseille sekä Bjj Kids ja Naisten itsepuolustus kurssille on alkanut! Varaa paikkasi ostamalla kurssi verkkokaupasta tai ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@salini.fi

Vapaaottelu (Mma) ja Brasilian jujutsun (Bjj) peruskurssien ikäraja on 15 vuotta. Varusteiksi riittää t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista et tarvitse, tunnit sopii niin miehille kuin naisille ja peruskunto riittää. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmissä. Tervetuloa mukaan!

Vapaaottelu

Vapaaottelu harjoituksissa yhdistyy pystyottelun ja mattokamppailun tekniikoita turvallisesti ja monipuolisesti. Tunneilla nostetaan peruskuntoa, ja vahvistetaan kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Harjoitukset sopivat kaikille lähtötasosta tai sukupuolesta riippumatta. Laji itsessään sopii kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille!

Kuntopiiri

Tunnin kestävä vartaloa monipuolisesti vahvistava harjoitus, josta energiaa päivään ja viikkoon! Tunti sisältyy kaikkien kamppailukorttien hintaan.

Kuntonyrkkeily

Erittäin suosittu ryhmäliikunta tunti, missä vasta-alkajakin pääsee harjoittelemaan nyrkkeilyn saloja yksilö ja pariharjoittein. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat nostaa peruskuntoaan. Voit ottaa omat hanskat mukaan tai lainata hyllystä!

NO-gi

Lukkopaini harjoitus, jossa harjoitellaan erilaisia painitekniikoita, heittoja, maahanvientejä, sidontoja, nivellukkoja, hallintaotteita jne. Tunti sisältyy BJJ:n sekä MMA:n harrastajien treeniohjelmaan veloituksetta.

Brasilian jujutsu

Jujutsu on kattava itsepuolustus systeemi, joka antaa harrastajalleen realistisen käsityksen fyysisestä kontaktista. Tunneilla käydään läpi erilaisia lukko- ja kuristustilanteita sekä jujutsun perus sovelluksia. Laji sopii kaikille mattokamppailusta kiinnostuneille.

Bjj jatko

Brasilialainen jujutsu on erikoistunut maassa käytävään kamppailuun. Tyypillinen jatkoryhmän treeni sisältää tekniikkaharjoitteita ja erilaisia otteluharjoituksia.

Naisten itsepuolustus kurssi

Vain naisille tarkoitettu kurssi. Tunneilla käydään läpi uhka- ja väkivaltatilanteita. Itsevarmuus kasvaa ja kuntokin kohoaa huomaamatta. Kurssille ovat tervetulleita kaikki naiset kunnosta tai liikunnallisesta taustasta riippumatta. Tunnit ohjataan tatamilla, varusteiksi esim t-paita, verkkarit sekä juomapullo. Kurssin kesto 2.8.-31.12.2019 (viimeinen tunti 20.12) Tunnit perjantaisin klo 17.05-18.00. Sisältää kuntosalin vapaan käytön ja maanantain kuntopiirin klo 10-11.00.

Hinta 210€. Ilmoittaudu mukaan ostamalla Naisten itsepuolustus kurssi verkkokaupasta, tai ota yhteys asiakaspalvelu@salini.fi

Bjj Kids

Tulossa syksyllä! Tarkoitettu 9-14 vuotiaille. Ryhmän koko 15hlö.

Lasten Bjj:ssä opitaan ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista, ohjeiden kuuntelua sekä niiden noudattamista. Ja tietysti erilaisia brasilian jiujitsu-tekniikoita, kuten liikkumista ja hallintaotteita maassa, alasvientejä, kaatumisia ja tottakai painia. Alkuun vaatetukseksi sopii t-paita ja verryttelyhousut. Jiujitsu-puku hankitaan ryhmänä myöhemmin. Ensimmäiselle tunnille pyydämme mukaan kaikki lasten vanhemmat infoa varten. Bjj kids treenaa tiistaisin ja perjantaisin klo 16-17.00 ensimmäiset treenit 2.8.19. Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi painista ei tarvita, tunnit alkaa ihan perusteista.

Syyskausi hinta 210€ Ilmoittaudu mukaan ostamalla Bjj Kids verkkokaupasta. Lisää komenttikentään lapsen nimi ja syntymäaika. Tai ota yhteys asiakaspalvelu@salini.fi

 

Tunnit ohjaa:

Rebel Team /De La Riva Finland 

+35840 134 1170 / Delcio Pereira  Vastuuvalmentaja

+35844 555 4253 / Risto Jokela

 

Muaythai

Ohjaajat:

Vantaan Muaythai

Ari Pitkänen ja Jari Hirvasvuopio

Kysy lisää Muaythain tunneista info@vantaamuaythai.fi / 044 023 0070