Kamppailu

  • Kamppailutunnit jatkuu 18.5.2020 tuntiohjelman mukaisesti. 
  • Kaikki kamppailukortit ovat myynnissä verkkokaupassa. Kausikortit voi ostaa osamaksusopimuksella myös kuntosalin vastaanotosta. Muista hyödyntää työpaikkasi tarjoama liikuntaetu! Smartum, Eazybrake jne
  • Salini kausikortti on tarkoitettu peruskurssin käynneille. Kortti sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit, sekä kuntosalin vapaan käytön. 
  • Kamppailu 1kk on kuukauden voimassa oleva kortti, sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit sekä kuntosalin käytön. Hinta 79€
  • 10 x Kamppailu on 10 kerran kortti kamppailutunneille, Bjj, Mma, myös Kuntonyrkkeily. Voimassa 6kk ostopäivästä. Hinta 100€
  • 20 x Kamppailu on 20 kerran kortti kamppailutunneille, Bjj, Mma, myös Kuntonyrkkeily. Voimassa 8kk ostopäivästä. Hinta 180€
  • Kevätkausi ohjatuissa tunneissa loppuu 31.7..2020
  • Syyskausi alkaa 1.8.2020

Kaikki kamppailutunnit alkaa perusteista, jatkoryhmät tarkoitettu peruskurssin käynneille tai jo pidempään lajia harrastaneille. Tuntien ohjauksesta huolehtii Delcio Pereira sekä Risto Jokela. Delcio on kuntosalin kamppailupuolen vastuuvalmentaja, tietoa ja taitoa löytyy varmasti yli 20-vuoden kokemuksella kamppailulajeista.

Varusteiksi tunneille lajin mukaiset vaatteet, tai esim shortsit ja t-paita sekä juomapullo mukaan. Tatamilla harjoitellaan ilman kenkiä. Ikäraja tunneille 16v ellei muuta mainita.

Mahdollisuus varusteiden ja pukujen ostoon meiltä, mallipukujen sovitus onnistuu myös.

Kamppailukortit, Naisten itsepuolustus ja Bjj / Mma peruskurssit voi maksaa liikuntaeduilla. Smartum, Eazybrake, E-passi ja Edenred mobiilisovelluksella maksaessasi tarkista että olet valinnut haluamasi kortin hinnan oikein. Oston tehtyäsi ota kuvakaappaus kuitista ja lähetä se meille nimesi ja puhelinnumerosi kera sähköpostilla. Olemme sinuun yhteydessä saman päivän aikana kortin aktivoiduttua.

Haluatko tulla kokeilemaan tunteja ennen päätöstäsi? Ota yhteys asiakaspalveluun.

Seuraavat kurssit:

26.5 – 7.7.2020 Mma

29.5- 10.7.2020 BJJ

Syyskaudella:

vko 32 ja vko 40 

Hinta 99€/kurssi. Ikäraja peruskursseille on 15 vuotta. Kuntosalin vapaa käyttö kuuluu kurssien hintaan. Kurssin kesto 2kk.

Varaa paikkasi ostamalla kurssi verkkokaupasta tai laita viestiä: kamppailu@salini.fi

Vapaaottelu (Mma) ja Brasilian jujutsun (Bjj) peruskurssien ikäraja on 15 vuotta. Varusteiksi riittää t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista et tarvitse, tunnit sopii niin miehille kuin naisille ja peruskunto riittää. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmissä. Tervetuloa mukaan!

Vapaaottelu

Vapaaottelu harjoituksissa yhdistyy pystyottelun ja mattokamppailun tekniikoita turvallisesti ja monipuolisesti. Tunneilla nostetaan peruskuntoa, ja vahvistetaan kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Harjoitukset sopivat kaikille lähtötasosta tai sukupuolesta riippumatta. Laji itsessään sopii kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille!

Kuntopiiri

Tunnin kestävä vartaloa monipuolisesti vahvistava harjoitus, josta energiaa päivään ja viikkoon! Tunti sisältyy kaikkien kamppailukorttien hintaan.

Kuntonyrkkeily

Erittäin suosittu ryhmäliikunta tunti, missä vasta-alkajakin pääsee harjoittelemaan nyrkkeilyn saloja yksilö ja pariharjoittein. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat nostaa peruskuntoaan. Voit ottaa omat hanskat mukaan tai lainata hyllystä!

NO-gi

Lukkopaini harjoitus, jossa harjoitellaan erilaisia painitekniikoita, heittoja, maahanvientejä, sidontoja, nivellukkoja, hallintaotteita jne. Tunti sisältyy BJJ:n sekä MMA:n harrastajien treeniohjelmaan veloituksetta.

Brasilian jujutsu

Jujutsu on kattava itsepuolustus systeemi, joka antaa harrastajalleen realistisen käsityksen fyysisestä kontaktista. Tunneilla käydään läpi erilaisia lukko- ja kuristustilanteita sekä jujutsun perus sovelluksia. Laji sopii kaikille mattokamppailusta kiinnostuneille.

Bjj jatko

Brasilialainen jujutsu on erikoistunut maassa käytävään kamppailuun. Tyypillinen jatkoryhmän treeni sisältää tekniikkaharjoitteita ja erilaisia otteluharjoituksia.

Naisten itsepuolustus kurssi

Vain naisille tarkoitettu kurssi. Tunneilla käydään läpi uhka- ja väkivaltatilanteita. Kurssille ovat tervetulleita kaikki naiset kunnosta tai liikunnallisesta taustasta riippumatta. Tunnit ohjataan tatamilla, varusteiksi esim t-paita, verkkarit sekä juomapullo. Tunnit perjantaisin klo 17.05-18.00. Sisältää kuntosalin vapaan käytön ja maanantain kuntopiirin klo 10-11.00.

Hinta 210€. Ilmoittaudu mukaan ostamalla Naisten itsepuolustus kurssi verkkokaupasta, tai laita viestiä: kamppailu@salini.fi

Bjj Kids jatko

Tunti on tarkoitettu 9-14 vuotiaille bjj alkeet 2019 käynneelle. Treenit tiistaisin ja perjantaisin klo 16-17.00

Bjj Kids 1 alkeet

Tunti on tarkoitettu 6-9 vuotiaille, treenit maanantaisin ja torstaisin klo 16-17.00

Bjj Kids 2 alkeet (ryhmä täynnä!)

Tunti on tarkoitettu 10-14 vuotiaille, treenit tiistaisin ja perjantaisin klo 16.17.00

Lasten Bjj:ssä opitaan ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista, ohjeiden kuuntelua sekä niiden noudattamista. Ja tietysti erilaisia brasilian jiujitsu-tekniikoita, kuten liikkumista ja hallintaotteita maassa, alasvientejä, kaatumisia ja tottakai painia. Alkuun vaatetukseksi sopii t-paita ja verryttelyhousut. Jiujitsu-puku hankitaan ryhmänä myöhemmin. Ensimmäiselle tunnille pyydämme mukaan kaikki lasten vanhemmat infoa varten. Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi painista ei tarvita, tunnit alkaa ihan perusteista.

Tunnit ohjaa:

Rebel Team /De La Riva Finland 

Delcio Pereira – Vastuuvalmentaja

Julia Jalovaara – Kids, Naisten itsepuolustus

Petri Tammela, Henri Tarvainen, Joni Suojärvi – Valmennus Kids, BJJ, NOGi, MMA

Yhteystiedot: kamppailu@salini.fi

 

Muaythai

Ohjaajat:

Vantaan Muaythai

Ari Pitkänen ja Jari Hirvasvuopio

Kysy lisää Muaythain tunneista info@vantaamuaythai.fi / 044 023 0070