SALI- KAMPPAILUKORTIT

Maksun yhteydessä antamasi puhelinnumero toimii sisäänpääsynä kuntosalille.  Salikortti ei sisällä muita maksuja, ja sisäänpääsy siis toimii omalla puhelimellasi. Soittamalla salin sisäänkäynnin yhteydessä olevaan puhelinnumeroon oven sähkölukko avautuu 5 sekunnin ajaksi. Huom! Puhelinnumero ei saa olla tilassa tuntematon, kun soitat kuntosalin ovea auki. Järjestelmä ei tässä tapauksessa toimi. Ovella on ohjeet, ja asiakaspalvelun puhelinnumerosta saat aina apua jos tilanne sitä vaatii.

Salikorttisi on aina maksetun ajanjakson pituinen. Esimerkiksi jos ostat 1kk salikortin 14.5 niin viimeinen voimassaolo päivä on 14.6 klo 23.00 asti. Verkkokaupasta ostetuista salikorteista saat ilmoituksen sähköpostiisi päivää ennen saliajan loppumista. HUOM! Ilmoitusta ei tule 1x, 10x tai 20x korteista. Verkkokaupassa ostettu salikortti on voimassa ostopäivästä, aktivointi voi kestää jopa 3h, osta kortti siis hyvissä ajoin ennen salille saapumista! Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun tilaus on valmis, eli salikorttisi on aktiivinen.

Salikortin voi ostaa myös kuntosalilta, asiakaspalvelun aukioloaikoina. Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla, Virike ja Tyky seteleillä, Edenred maksukorttilla, sekä mobiilisovelluksella,  Eazybreak sovelluksella, E-passi sovelluksella, Smartum seteleillä ja Smartum mobiilisovelluksella.

Tehdessäsi oston mobiilisovelluksella, ole yhteydessä asiakaspalvelu@salini.fi niin saamme aktivoitua salikorttisi vielä saman päivän aikana.

Ikäraja kuntosalille on 15v. Vanhempien seurassa 14v. Kamppailutunnit 16v ellei muuta mainita.

Salini.fi sekä Varastoni.fi ovat osa Durofix Kodit Oy:tä, Y-tunnus: 2028871-8

Palvelut ajanvaraus

Loading...