SALI- KAMPPAILUKORTIT

Kaikki verkkokaupasta ostetut kuntosalikortit ja kamppailukortit jotka ostetaan klo 21.oo mennessä ovat aktiivisia seuraavana aamuna alkaen klo 5.00. (Huomaa siis että esim klo 22.00 tai klo 02.30 tehdyt ostot käsitellään vasta seuraavana päivänä klo 21.00!)

Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun tilauksesi on käsitelty. Saat myös sähkopostiisi koodin jolla pääset kulkemaan kuntosalin ovesta salikorttisi voimassaoloajan. Koodi on henkilökohtainen.

Sisäänpääsy tapahtuu koodilla jonka saat sähköpostiisi.

Kertäkäynti tapahtuu soittamalla ovessa näkyvään numeroon. Yksi soitto on yksi käynti. Huom! Puhelinnumero ei saa olla tilassa tuntematon, kun soitat kuntosalin ovea auki. Järjestelmä ei tässä tapauksessa toimi. 

Muista AINA rekisteröidä käyntisi käyttämällä koodia / soittamalla.

Salikorttisi on aina maksetun ajanjakson pituinen. Esimerkiksi jos ostat 1kk salikortin 14.5 niin viimeinen voimassaolo päivä on 14.6 klo 23.00 asti.

Pidä itse huolta milloin salikorttisi menee vanhaksi. Oma tili/Omat tilaukset kohdasta näet mitä olet ostanut ja milloin.

Salikortin voi ostaa myös kuntosalilta, asiakaspalvelun aukioloaikoina. Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla, Virike ja Tyky seteleillä, Edenred maksukorttilla, sekä mobiilisovelluksella,  Eazybreak sovelluksella, E-passi sovelluksella, Smartum seteleillä ja Smartum mobiilisovelluksella.

Tehdessäsi oston mobiilisovelluksella, ole yhteydessä meihin myös sähköpostitse asiakaspalvelu@salini.fi ilmoittaen nimesi, puh numerosi ja lähetä kuva mobiilisovellusoston kuitista. Käsittelemme myös nämä tilauset niin että kaikki klo 21.00 mennessä saapuneet ilmoitukset ovat aktiivisia seuraavana päivänä alkaen klo 5.00.

Ikäraja kuntosalille on 15v. Vanhempien seurassa 14v. Kamppailutunnit 16v ellei muuta mainita.

Salini.fi sekä Varastoni.fi ovat osa Durofix Kodit Oy:tä, Y-tunnus: 2028871-8

Maksun välittäjänä toimii Bambora Payform.

Asiakaspalvelu arkisin klo 9-17.00
support@bambora.com / +358 (0)9 315 82 555

Palvelut ajanvaraus

Loading...