SALI- KAMPPAILUKORTIT

Maksun yhteydessä antamasi puhelinnumero toimii sisäänpääsynä kuntosalille.  Salikortti ei sisällä muita maksuja, ja sisäänpääsy siis toimii omalla puhelimellasi. Soittamalla salin sisäänkäynnin yhteydessä olevaan puhelinnumeroon oven sähkölukko avautuu 5 sekunnin ajaksi. Huom! Puhelinnumero ei saa olla tilassa tuntematon, kun soitat kuntosalin ovea auki. Järjestelmä ei tässä tapauksessa toimi. Ovella on ohjeet, ja asiakaspalvelun puhelinnumerosta saat aina apua jos tilanne sitä vaatii.

Salikorttisi on aina maksetun ajanjakson pituinen. Esimerkiksi jos ostat 1kk salikortin 14.5 niin viimeinen voimassaolo päivä on 14.6 klo 23.00 asti. Verkkokaupasta ostetuista salikorteista saat ilmoituksen sähköpostiisi päivää ennen saliajan loppumista. HUOM! Ilmoitusta ei tule 1x, 10x tai 20x korteista. Kaikki verkkokaupasta ostetut kuntosalikortit ja kamppailukortit jotka ostetaan klo 21.oo mennessä ovat aktiivisia seuraavana aamuna alkaen klo 5.00. (Huomaa siis että esim klo 22.00 tai klo 02.30 tehdyt ostot käsitellään vasta seuraavana päivänä klo 21.00!) Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun tilauksesi on käsitelty. 10 x kuntosali -kortin tilauksessa saat henkilökohtaisen koodin myös sähköpostiisi.

Salikortin voi ostaa myös kuntosalilta, asiakaspalvelun aukioloaikoina. Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla, Virike ja Tyky seteleillä, Edenred maksukorttilla, sekä mobiilisovelluksella,  Eazybreak sovelluksella, E-passi sovelluksella, Smartum seteleillä ja Smartum mobiilisovelluksella.

Tehdessäsi oston mobiilisovelluksella, ole yhteydessä asiakaspalvelu@salini.fi niin saamme aktivoitua salikorttisi vielä saman päivän aikana.

Ikäraja kuntosalille on 15v. Vanhempien seurassa 14v. Kamppailutunnit 16v ellei muuta mainita.

Salini.fi sekä Varastoni.fi ovat osa Durofix Kodit Oy:tä, Y-tunnus: 2028871-8

Palvelut ajanvaraus

Loading...