SALI- KAMPPAILUKORTIT

HUOM! Muutoksia salikorttien ja kamppailukorttien verkkokauppatilausen käsittely aikoihin! Kortit ovat aktiivisia seuraavana päivänä alkaen klo 5.00. Saat sähköpostiisi koodin jolla pääset myös kulkemaan kuntosalilla. Koodi on aina henkilökohtainen. Kertakäynti ostoihin ei tule koodia.

Maksun yhteydessä antamasi puhelinnumero toimii sisäänpääsynä kuntosalille, voit myös käyttää henkilökohtaista koodia.  Salikortti ei sisällä muita maksuja, ja sisäänpääsy siis toimii omalla puhelimellasi. Soittamalla salin sisäänkäynnin yhteydessä olevaan puhelinnumeroon tai käyttämällä henkilökohtaista koodia, oven sähkölukko avautuu 5 sekunnin ajaksi. Huom! Puhelinnumero ei saa olla tilassa tuntematon, kun soitat kuntosalin ovea auki. Järjestelmä ei tässä tapauksessa toimi. Suosittelemme koodin käyttöä.

Salikorttisi on aina maksetun ajanjakson pituinen. Esimerkiksi jos ostat 1kk salikortin 14.5 niin viimeinen voimassaolo päivä on 14.6 klo 23.00 asti. Verkkokaupasta ostetuista salikorteista saat ilmoituksen sähköpostiisi päivää ennen saliajan loppumista. HUOM! Ilmoitusta ei tule 1x, 10x tai 20x korteista.

Kaikki verkkokaupasta ostetut kuntosalikortit ja kamppailukortit jotka ostetaan klo 21.oo mennessä ovat aktiivisia seuraavana aamuna alkaen klo 5.00. (Huomaa siis että esim klo 22.00 tai klo 02.30 tehdyt ostot käsitellään vasta seuraavana päivänä klo 21.00!) Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun tilauksesi on käsitelty. Saat myös sähkopostiisi koodin jolla pääset kulkemaan kuntosalin ovesta salikorttisi voimassaoloajan. Koodi on henkilökohtainen. 10 x kuntosali -kortin kohdalla yksi koodin käyttökerta on yksi käynti. Kertakäynti ostoissa koodia ei tule, vaan kulku tapahtuu ainoastaan puhelimella soittamalla.

Salikortin voi ostaa myös kuntosalilta, asiakaspalvelun aukioloaikoina. Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla, Virike ja Tyky seteleillä, Edenred maksukorttilla, sekä mobiilisovelluksella,  Eazybreak sovelluksella, E-passi sovelluksella, Smartum seteleillä ja Smartum mobiilisovelluksella.

Tehdessäsi oston mobiilisovelluksella, ole yhteydessä meihin myös sähköpostitse asiakaspalvelu@salini.fi ilmoittaen nimesi, puh numerosi ja lähetä kuva mobiilisovellusoston kuitista. Käsittelemme myös nämä tilauset niin että kaikki klo 21.00 mennessä saapuneet ilmoitukset ovat aktiivisia seuraavana päivänä alkaen klo 5.00.

Ikäraja kuntosalille on 15v. Vanhempien seurassa 14v. Kamppailutunnit 16v ellei muuta mainita.

Salini.fi sekä Varastoni.fi ovat osa Durofix Kodit Oy:tä, Y-tunnus: 2028871-8

Maksun välittäjänä toimii Bambora Payform.

Asiakaspalvelu arkisin klo 9-17.00
support@bambora.com / +358 (0)9 315 82 555

Palvelut ajanvaraus

Loading...