Neurosonic

 

Palautumiseen, työhyvinvoinnin parantamiseen & kuntoutukseen!

Tarjoamme neurosonic tuolin käyttöön kaikille salin asiakkaille, tuolia ei tarvitse erikseen varata 🙂

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Teknologia ohjaa käyttäjänsä mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Neurosonic professional tuoli on kuntosalilla asiakkaiden vapaassa käytössä. Asetu tuoliin ja tee olosi mukavaksi. Voit säätää selkänojan taakse ja vetää viltin korviin. Kuulokkeista kuulet rentouttavaa musiikkia. Valitse ohjausnäytöltä mieluinen ohjelmaa ja nauti!

Lisätiedot:

Lue lisää neurosonicin hyödyistä omaan terveyteen: https://neurosonic.fi/

Valittavat ohjelmat: https://neurosonic.fi/pages/hoito-ohjelmat