Kamppailu

 • Kysyttävää tunneista, ohjauksesta tai vaikka varusteista? Laita viestiä: kamppailu@salini.fi
 • Syyskausi 2.8.2021- 31.12.2021
 • Peruskurssit alkaa elokuussa, katso kurssien aloituspäivät alempana.
 • Kaikki kamppailukortit ovat myynnissä verkkokaupassa. Kausikortit voi ostaa osamaksusopimuksella myös Salini shopista. Muista hyödyntää työpaikkasi tarjoama liikuntaetu! Smartum, Eazybrake jne
 • Tatami+kuntosali vapaan käytön kortti edellyttää käytön ehtojen hyväksymistä, KTS alla.
 • Salini kausikortti Kortti sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit, sekä kuntosalin vapaan käytön. Jatkotunneille vain peruskurssin jälkeen. HUOM! Kausikortilla voit käydä molemmat peruskurssit (mma ja bjj) samaan aikaan.
 • Kamppailu 1kk on kuukauden voimassa oleva kortti, sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit sekä kuntosalin käytön. Hinta 79€
 • 10 x Kamppailu on 10 kerran kortti kamppailutunneille, Bjj, Mma, myös Kuntonyrkkeily. Voimassa 6kk ostopäivästä. Hinta 120€
 • 20 x Kamppailu on 20 kerran kortti kamppailutunneille, Bjj, Mma, myös Kuntonyrkkeily. Voimassa 6kk ostopäivästä. Hinta 190€
 • Myynnissä myös Tatami + kuntosali kortteja, joilla treenaat omatoimisesti kamppailutilassa sen ollessa vapaana. Kamppailutilan käyttö edellyttää hyväksymistä käytön ehtoihin. Kortin oston jälkeen käy mahdollisimman pian Salini Shopissa allekirjoittamassa kyseinen paperi. Ehdot hyväksytään vain kerran, ja ovat voimassa toistaiseksi. Shop auki ma ja to klo 17-20 ja ke klo 11-16.

Kaikki kamppailutunnit alkaa perusteista, jatkoryhmät tarkoitettu peruskurssin käynneille tai jo pidempään lajia harrastaneille. Tuntien ohjauksesta huolehtii Delcio Pereira. Delcio on kuntosalin kamppailupuolen vastuuvalmentaja, tietoa ja taitoa löytyy varmasti yli 20-vuoden kokemuksella kamppailulajeista.

Varusteiksi tunneille lajin mukaiset vaatteet, tai esim shortsit ja t-paita sekä juomapullo mukaan. Tatamilla harjoitellaan ilman kenkiä. Ikäraja tunneille 16v ellei muuta mainita.

Kuntonyrkkeilyyn ja Naisten itsepuolustuskurssille voi tulla mukaan kesken kauden. Jos olet epävarma mikä kortti olisi sinulle paras (10xkamppailu, 1kk kamppailu, kausikortti), kysy asiakaspalvelusta neuvoa: kamppailu@salini.fi

Kamppailutuntien etiketti:

 • Huolehdi että sormien ja varpaiden kynnet ovat lyhyeksi leikattuna ja kädet pestyinä. Jalat olisi myös hyvä pestä/desinfioida pukuhuoneessa ennen tuntia, ja käyttää lipokkaita/sandaaleja kamppailualueelle saapuessa.
 • Huomioi myös hajusteyliherkät ja älä käytä vahvoja hajusteita (hajuvesi ja deodorantti).
 • Poista korut ja kellot. Säilytä arvotavarat lukollisissa kaapeissa pukuhuoneessa tai kuntosalin pienissä lokeroissa.
 • Saavu tunneille ajoissa.
 • Anna valmentajille ja ohjaajille työrauha, kysy henkilökohtaiset kysymykset tuntien ulkopuolella.
 • Älä keskeytä meneillään olevaa ohjausta.
 • Kunnioita treenikavereitasi.
 • Vältä turhia loukkaantumisia ja taputa ajoissa.

WE ARE COVID19 FREE GYM! -Tule tunneille vain terveenä!

Mahdollisuus varusteiden ja pukujen ostoon meiltä, mallipukujen sovitus onnistuu myös. Salini Shop auki maanantaisin ja torstaisin klo 17-20.00 sekä keskiviikkoisin klo 11-16.00. Shop sijaitsee kuntosalin ja ravintolan aulassa.

Kamppailukortit, Naisten itsepuolustus ja Bjj / Mma peruskurssit voi maksaa liikuntaeduilla. Smartum, Eazybrake, E-passi ja Edenred mobiilisovelluksella maksaessasi tarkista että olet valinnut haluamasi kortin hinnan oikein. Oston tehtyäsi ota kuvakaappaus kuitista ja lähetä se meille nimesi ja puhelinnumerosi kera sähköpostilla. Olemme sinuun yhteydessä saman päivän aikana kortin aktivoiduttua.

Kysyttävää? Laita rohkeasti viestiä: kamppailu@salini.fi

Seuraavat peruskurssit:

AIKUISET:

BJJ peruskurssi aloitus 25.10.21

Treenit maanantaina ja torstaina klo 19.15 kamppailualueen tatamilla. Tunnin kesto 70min. Kurssin kesto 2kk

MMA peruskurssi aloitus 25.10.21

Treenit maanantaina ja keskiviikkona kamppailualueen vapaaottelu alueella (mma area) klo 17.00. Tunnin kesto 55min. Kurssin kesto 2kk.

Hinta 109€/kurssi. Ikäraja peruskursseille on 15 vuotta. Kuntosalin vapaa käyttö kuuluu kurssien hintaan. 

Molemmat peruskurssit sekä kuntopotkunyrkkeily 190€

Varaa paikkasi ostamalla kurssi verkkokaupasta tai laita viestiä: kamppailu@salini.fi

Peruskurssin jälkeen tunnit jatkuu jatkoryhmässä.

Naisten itsepuolustus – Women defence aloitus 17.8.21

Treenit tiistaisin ja perjantaisin klo 19.15 kamppailualueen tatamilla. Hinta 219€, ikäraja 14 vuotta. Sisältää kuntosalin vapaan käytön. Huom! mukaan voit hypätä koska vaan, laita viestiä: kamppailu@salini.fi tai soita 020 743 1397

Varaa paikkasi ostamalla kurssi verkkokaupasta tai laita viestiä: kamppailu@salini.fi

LAPSET:

Bjj peruskurssi 6-9 vuotiaat 

31.8.-26.11.2021 Treenit tiistaina ja perjantaina klo 16.00 kamppailualueen tatamilla. Tunnin kesto 50min.

Bjj peruskurssi 10-14 vuotiaat

Aloitus 16.8.2021 kesto 2kk. Treenit maanantaina ja keskiviikkona klo 16.00 kamppailualueen tatamilla. Tunnin kesto 50min.

Hinta 129€. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmässä syyskauden loppuun hintaan 95€.

Varusteiksi riittää t-paita ja shortsit sekä juomapullo. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista et tarvitse, tunnit sopii niin miehille/pojille kuin naisille/tytöille ja peruskunto riittää. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmissä. Tervetuloa mukaan!

Vapaaottelu

Vapaaottelu harjoituksissa yhdistyy pystyottelun ja mattokamppailun tekniikoita turvallisesti ja monipuolisesti. Tunneilla nostetaan peruskuntoa, ja vahvistetaan kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Harjoitukset sopivat kaikille lähtötasosta tai sukupuolesta riippumatta. Laji itsessään sopii kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille!

Kuntopiiri

Tunnin kestävä vartaloa monipuolisesti vahvistava harjoitus, josta energiaa päivään ja viikkoon! Tunti sisältyy kaikkien kamppailukorttien hintaan eikä tunnille tarvitse erikseen ilmoittautua. Tunnin ohjaa Delcio.

Kickboxing / Kuntopotkunyrkkeily

Erittäin suosittu ryhmäliikunta tunti, missä vasta-alkajakin pääsee harjoittelemaan nyrkkeilyn saloja yksilö ja pariharjoittein. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat nostaa peruskuntoaan. Syyskaudella 2021 tunneilla myös kickboxing! Omat hanskat mukaan!

NO-gi – Lukkopaini

Lukkopaini muistuttaa paljon brasialaista jiu-jitsua, mutta lukkopainissa ei käytetä gi´tä vaan varustuksena on shortsit / urheilutrikoot ja tekninen paita (Rash Guard)

Lukkopaini on suosittua vapaaotteluharrastajien seurassa, koska vapaaottelussa tilanteet ajautuvat pystyssä usein painiin ja siitä mattopainiin.

Tunneilla harjoitellaan erilaisia painitekniikoita, heittoja, maahanvientejä, sidontoja, nivellukkoja, hallintaotteita jne.

Tunti sisältyy BJJ:n sekä MMA:n harrastajien treeniohjelmaan veloituksetta.

BJJ – Brasilian jujutsu

Jiu-jitsu on kattava itsepuolustus systeemi, joka antaa harrastajalleen realistisen käsityksen fyysisestä kontaktista. Tunneilla käydään läpi erilaisia lukko- ja kuristustilanteita sekä jiu-jitsun perus sovelluksia. Laji sopii kaikille mattokamppailusta ja itsepuolustuksesta kiinnostuneille.

Salini Sport Centerin tiloissa tarjotaan brasilialaisen jiu-jitsun opetusta, kuten sitä lajin kotimaassa opetetaan. Vastuuvalmentajamme Delcio Pereira on saanut oppinsa suoraan, Rio De Janeirossa mestari Ricardo De La Rivalta (7th degree red and black coral belt).

BJJ jatko

Tyypillinen jatkoryhmän treeni sisältää tekniikkaharjoitteita ja erilaisia otteluharjoituksia. Vain peruskurssin käynneille tai jo pidempään harrastaneet.

Naisten itsepuolustus

Vain naisille tarkoitettu ohjaus. Tunneilla käydään läpi uhka- ja väkivaltatilanteita. Kurssille ovat tervetulleita kaikki naiset kunnosta tai liikunnallisesta taustasta riippumatta. Tunnit ohjataan tatamilla, varusteiksi esim t-paita, verkkarit sekä juomapullo. Tunnit tiistaisin klo 19.15 ja perjantaisin klo 19.15. Sisältää kuntosalin vapaan käytön ja maanantain kuntopiirin klo 10-11.00. Ikäraja 14 vuotta. 

Hinta 219€. Syyskausi 17.8-31.12.2021  Ilmoittaudu mukaan ostamalla Naisten itsepuolustus verkkokaupasta, tai laita viestiä: kamppailu@salini.fi

Lasten BJJ peruskurssi

Meillä alkaa kokonaan uudet ryhmät tammikuussa 6-9 vuotiaille ja 10-14 vuotiaille. Myös reippaita 5-vuotiaita on otettu mukaan sovitusti.

Pikku Samurai

Tunti on tarkoitettu 6-9 vuotiaille,  peruskurssin käynneille tai jo pidempään harrastaneille. Treenit tiistai klo 17-18 ja torstai klo 16-17

Bjj Teinit 

Tunti on tarkoitettu 10-14 vuotiaille, peruskurssin käynneille tai jo pidempään harrastaneille. Treenit maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 17-18

Lasten ja nuorten Bjj:ssä opitaan ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista, ohjeiden kuuntelua sekä niiden noudattamista. Ja tietysti erilaisia brasilian jiujitsu-tekniikoita, kuten liikkumista ja hallintaotteita maassa, alasvientejä, kaatumisia ja tottakai painia. Alkuun vaatetukseksi sopii t-paita ja verryttelyhousut. Jiujitsu-puku hankitaan ryhmänä myöhemmin. Kauden ensimmäiselle tunnille pyydämme mukaan kaikki lasten vanhemmat infoa varten. Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi painista ei tarvita, tunnit alkaa ihan perusteista.

Tunnit ohjaa:

Rebel Team /De La Riva Finland 

Delcio Pereira – Vastuuvalmentaja

Julia Jalovaara – Kids, Naisten itsepuolustus

Roussel Dominquez, Petri Tammela, Henri Tarvainen, Joni Suojärvi – Valmennus Kids, BJJ, NOGi, MMA

Yhteystiedot: kamppailu@salini.fi