Kamppailu

 • BJJ peruskurssi 28.3-20.5.2022  Treenit maanantaina ja torstaina klo 19.15 kamppailualueen tatamilla. Tunnin kesto 70min. Kuntosalin vapaa käyttö kurssin ajan (kun tilassa ei ole ohjattuja tunteja) kuuluu hintaan. Huom! Pääsiäisenä 18.4 ei treenejä! HINTA 109€ (kuntosalille pääsee jo 21.3 alkaen)
 • MMA peruskurssi 28.3-20.5.2022 Treenit maanantaina ja keskiviikkona kamppailualueen vapaaottelu alueella (mma area) klo 18.00. Tunnin kesto 55min. Kuntosalin vapaa käyttö kurssin ajan (kun tilassa ei ole ohjattuja tunteja) kuuluu hintaan. Huom! Pääsiäisenä 18.4. ei treenejä. HINTA 109€ (kuntosalille pääsee jo 21.3 alkaen)
 • Molemmat peruskurssit sekä kuntopotkunyrkkeily 190€
 • Naisten itsepuolustus – Women selfdefence aloitus 7.2.2022 Treenit tiistaisin ja perjantaisin klo 19.15 kamppailualueen tatamilla. Hinta 219€, ikäraja 14 vuotta. Sisältää kuntosalin vapaan käytön. Kurssi käsittää kevät kauden 1.1-30.6.22. Huom! mukaan voit hypätä koska vaan, laita viestiä: kamppailu@salini.fi tai soita 020 743 1397
 • Varaa paikkasi kursseille ostamalla kurssi verkkokaupasta tai laita viestiä: kamppailu@salini.fi
 • Peruskurssien ikäraja 15 vuotta. 
 • Kuntosalin vapaa käyttö kuuluu kurssien hintaan
 • Peruskurssin jälkeen tunnit jatkuu jatkoryhmässä.
 • Kysyttävää tunneista, ohjauksesta tai vaikka varusteista? Laita viestiä: kamppailu@salini.fi
 • Kevätkausi 1.1.-30.6.2022

Kaikki kamppailutunnit alkaa perusteista, jatkoryhmät tarkoitettu peruskurssin käynneille tai jo pidempään lajia harrastaneille. Tuntien ohjauksesta huolehtii Delcio Pereira. Delcio on kuntosalin kamppailupuolen vastuuvalmentaja, tietoa ja taitoa löytyy varmasti yli 20-vuoden kokemuksella kamppailulajeista.

Varusteiksi tunneille lajin mukaiset vaatteet, tai esim shortsit ja t-paita sekä juomapullo mukaan. Tatamilla harjoitellaan ilman kenkiä. Ikäraja tunneille 16v ellei muuta mainita.

Kuntonyrkkeilyyn ja Naisten itsepuolustuskurssille voi tulla mukaan kesken kauden. Jos olet epävarma mikä kortti olisi sinulle paras (10x kamppailu, 1kk kamppailu, kausikortti), kysy asiakaspalvelusta neuvoa: kamppailu@salini.fi

Kamppailutuntien etiketti:

 • Huolehdi että sormien ja varpaiden kynnet ovat lyhyeksi leikattuna ja kädet pestyinä. Jalat olisi myös hyvä pestä/desinfioida pukuhuoneessa ennen tuntia, ja käyttää lipokkaita/sandaaleja kamppailualueelle saapuessa.
 • Huomioi myös hajusteyliherkät ja älä käytä vahvoja hajusteita (hajuvesi ja deodorantti).
 • Poista korut ja kellot. Säilytä arvotavarat lukollisissa kaapeissa pukuhuoneessa tai kuntosalin pienissä lokeroissa.
 • Saavu tunneille ajoissa.
 • Anna valmentajille ja ohjaajille työrauha, kysy henkilökohtaiset kysymykset tuntien ulkopuolella.
 • Älä keskeytä meneillään olevaa ohjausta.
 • Kunnioita treenikavereitasi.
 • Vältä turhia loukkaantumisia ja taputa ajoissa.

WE ARE COVID19 FREE GYM! -Tule tunneille vain terveenä!

Mahdollisuus varusteiden ja pukujen ostoon meiltä, mallipukujen sovitus onnistuu myös. Salini Shop auki maanantaisin ja torstaisin klo 17-20.00 sekä keskiviikkoisin klo 11-16.00. Shop sijaitsee kuntosalin ja ravintolan aulassa.

Kysyttävää? Laita rohkeasti viestiä: kamppailu@salini.fi

Kaikki kamppailukortit ovat myynnissä verkkokaupassa. Kausikortit voi ostaa osamaksusopimuksella myös Salini shopista. Muista hyödyntää työpaikkasi tarjoama liikuntaetu! Smartum, Eazybrake ja Epassi!

Salini kausikortti Kortti sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit, sekä kuntosalin vapaan käytön. Jatkotunneille vain peruskurssin jälkeen. HUOM! Kausikortilla voit käydä molemmat peruskurssit (mma ja bjj) samaan aikaan.

Kamppailu 1kk on kuukauden voimassa oleva kortti, sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit sekä kuntosalin käytön. Hinta 79€

10 x Kamppailu on 10 kerran kortti kamppailutunneille, Bjj, Mma, myös Kuntonyrkkeily. Voimassa 6kk ostopäivästä. Hinta 120€

20 x Kamppailu on 20 kerran kortti kamppailutunneille, Bjj, Mma, myös Kuntonyrkkeily. Voimassa 6kk ostopäivästä. Hinta 190€

Myynnissä myös Tatami + kuntosali kortteja, joilla treenaat omatoimisesti kamppailutilassa sen ollessa vapaana. Kamppailutilan käyttö edellyttää hyväksymistä käytön ehtoihin. Kortin oston jälkeen käy mahdollisimman pian Salini Shopissa allekirjoittamassa kyseinen paperi. Ehdot hyväksytään vain kerran, ja ovat voimassa toistaiseksi. Shop auki ma ja to klo 17-20 ja ke klo 11-16.

Tuntitarjonta aikuiset:

Vapaaottelu

Vapaaottelu harjoituksissa yhdistyy pystyottelun ja mattokamppailun tekniikoita turvallisesti ja monipuolisesti. Tunneilla nostetaan peruskuntoa, ja vahvistetaan kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Harjoitukset sopivat kaikille lähtötasosta tai sukupuolesta riippumatta. Laji itsessään sopii kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille!

Kuntopiiri

Tunnin kestävä vartaloa monipuolisesti vahvistava harjoitus, josta energiaa päivään ja viikkoon! Tunti sisältyy kaikkien kamppailukorttien hintaan eikä tunnille tarvitse erikseen ilmoittautua. Tunnin ohjaa Delcio.

Kickboxing / Kuntopotkunyrkkeily

Erittäin suosittu ryhmäliikunta tunti, missä vasta-alkajakin pääsee harjoittelemaan nyrkkeilyn saloja yksilö ja pariharjoittein. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat nostaa peruskuntoaan. Tunnille tervetuloa myös jo 15vuotta täyttäneet. Omat hanskat / suojat mukaan!

NO-gi – Lukkopaini

Lukkopaini muistuttaa paljon brasialaista jiu-jitsua, mutta lukkopainissa ei käytetä gi´tä vaan varustuksena on shortsit / urheilutrikoot ja tekninen paita (Rash Guard)

Lukkopaini on suosittua vapaaotteluharrastajien seurassa, koska vapaaottelussa tilanteet ajautuvat pystyssä usein painiin ja siitä mattopainiin.

Tunneilla harjoitellaan erilaisia painitekniikoita, heittoja, maahanvientejä, sidontoja, nivellukkoja, hallintaotteita jne.

Tunti sisältyy BJJ:n sekä MMA:n harrastajien treeniohjelmaan veloituksetta.

BJJ – Brasilian jujutsu

Jiu-jitsu on kattava itsepuolustus systeemi, joka antaa harrastajalleen realistisen käsityksen fyysisestä kontaktista. Tunneilla käydään läpi erilaisia lukko- ja kuristustilanteita sekä jiu-jitsun perus sovelluksia. Laji sopii kaikille mattokamppailusta ja itsepuolustuksesta kiinnostuneille.

Salini Sport Centerin tiloissa tarjotaan brasilialaisen jiu-jitsun opetusta, kuten sitä lajin kotimaassa opetetaan. Vastuuvalmentajamme Delcio Pereira on saanut oppinsa suoraan, Rio De Janeirossa mestari Ricardo De La Rivalta (7th degree red and black coral belt).

BJJ jatko

Tyypillinen jatkoryhmän treeni sisältää tekniikkaharjoitteita ja erilaisia otteluharjoituksia. Vain peruskurssin käynneille tai jo pidempään harrastaneet.

Naisten itsepuolustus

Vain naisille tarkoitettu ohjaus. Tunneilla käydään läpi uhka- ja väkivaltatilanteita. Kurssille ovat tervetulleita kaikki naiset kunnosta tai liikunnallisesta taustasta riippumatta. Tunnit ohjataan tatamilla, varusteiksi esim t-paita, verkkarit sekä juomapullo. Tunnit tiistaisin klo 19.15 ja perjantaisin klo 19.15. Sisältää kuntosalin vapaan käytön ja maanantain kuntopiirin klo 10-11.00. Ikäraja 14 vuotta. 

Tunnit ohjaa:

Rebel Team /De La Riva Finland 

Delcio Pereira – Vastuuvalmentaja

Julia Jalovaara – Kids, Naisten itsepuolustus

Roussel Dominquez, Petri Tammela, Henri Tarvainen, Joni Suojärvi – Valmennus Kids, BJJ, NOGi, MMA

Yhteystiedot: kamppailu@salini.fi

Olemme Suomen Potkunyrkkeilyliiton sekä Suomen brasilialaisen jujutsun liiton jäseniä.

www.bjjliitto.fi/

www.kickboxing.fi