Kamppailu

 • Haussa uusi harrastus? Meillä voit harrastaa kohentaaksesi kuntoa, hankkiaksesi paremmat itsepuolustustaidot tai tähdätä kilpailemaan. Seuraavat kickboxing, vapaaottelu ja BJJ peruskurssit alkavat maaliskuussa 2024
 • ILMOITTAUDU SEURAN JÄSENEKSI JA PERUSKURSSILLE: https://ssc.myclub.fi
 • MMA – Vapaaottelun peruskurssi 11.3 – 3.5 (viimeinen tunti jatkoryhmän tunnilla) Treenit maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00 (55min) kamppailualueen MMA alueella. Tunneilla nostetaan peruskuntoa ja opitaan vapaaottelun perusteet. Soveltuu niin miehille kuin naisille kuntotasoon katsomatta! Hinta 109€. Ikäraja 15 vuotta. Ilmoittaudu seuran jäseneksi ja peruskurssille: https://ssc.myclub.fi
 • Kickboxing – Potkunyrkkeilyn peruskurssi 13.3 – 3.5 Treenit keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18.00 (60min) kamppailualueen MMA alueella. Tunneilla nostetaan peruskuntoa ja opitaan potkunyrkkeilyn perusteet. Soveltuu niin miehille kuin naisille kuntotasoon katsomatta! Hinta 109€. Ikäraja 15 vuotta.
 • Ilmoittaudu seuran jäseneksi ja peruskurssille: https://ssc.myclub.fi
 • BJJ – Brasilian jujutsun peruskurssi 11.3 – 2.5 Treenit maanantaisin klo 19.15 ja torstaisin klo 19.00 (70min) kamppailualueen tatamilla. Tunneilla nostetaan peruskuntoa ja opitaan bjj:n perusteet. Soveltuu niin miehille kuin naisille kuntotasoon katsomatta! Hinra 109€ Ikäraja 15 vuotta. Ilmoittaudu seuran jäseneksi ja peruskurssille: https://ssc.myclub.fi
 • Peruskurssien jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmissä hintaan 66,70€/kk (sis. kaikki tunnit ja kuntosalin käytön)
 • HUOM! ARKIPYHINÄ EI OHJATTUJA TUNTEJA
 • Kevätkausi 3.1 – 30.6.24
 • Kysyttävää tunneista, ohjauksesta tai vaikka varusteista? Laita viestiä: kamppailu@salini.fi
 • SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA!

Kaikki kamppailutunnit alkaa perusteista, jatkoryhmät tarkoitettu peruskurssin käynneille tai jo pidempään lajia harrastaneille.

Varusteiksi tunneille lajin mukaiset vaatteet. Tatamilla harjoitellaan paljain jaloin, nyrkkeily/painikengät ovat ok. Ikäraja tunneille 16v ellei muuta mainita. Huom! peruskurssin ensimmäisille tunneille riittää kun päällä on t-paita ja taskuttomat shortsit/ treenitrikoot ja mukana vesipullo.

Naisten itsepuolustuskurssi on meidän ainut vain naisille tarkoitettu ohjaus. Tähän ohjaukseen voi tulla mukaan kesken kauden.

ILMOITTAUDU SEURAN JÄSENEKSI JA MUKAAN PERUSKURSSILLE https://ssc.myclub.fi/

Ilmoittaudu myClubissa jäseneksi täyttämällä jäsentietosi, ja valitse peruskurssiryhmä jolle ilmoittaudut. Peruskurssi ryhmiin voi liittyä mukaan ensimmäisten kahden viikon ajan. Voit myös käydä käydä tutustumassa tämän kahden viikon aikana, se ei velvoita sinua jatkamaan. Saat laskun sähköpostiisi peruskurssin puolessa välissä.

Kamppailutuntien etiketti:

 • Huolehdi että sormien ja varpaiden kynnet ovat lyhyeksi leikattuna ja kädet pestyinä. Jalat olisi myös hyvä pestä/desinfioida pukuhuoneessa ennen tuntia, ja käyttää lipokkaita/sandaaleja kamppailualueelle saapuessa.
 • Huomioi myös hajusteyliherkät ja älä käytä vahvoja hajusteita (hajuvesi ja deodorantti).
 • Poista korut ja kellot. Säilytä arvotavarat lukollisissa kaapeissa pukuhuoneessa tai kuntosalin pienissä lokeroissa.
 • Saavu tunneille ajoissa.
 • Anna valmentajille ja ohjaajille työrauha, kysy henkilökohtaiset kysymykset tuntien ulkopuolella.
 • Älä keskeytä meneillään olevaa ohjausta.
 • Kunnioita treenikavereitasi.
 • Vältä turhia loukkaantumisia ja taputa ajoissa.

-Tule tunneille vain terveenä!

Mahdollisuus kaikkien varusteiden ja pukujen ostoon meiltä, mallipukujen sovitus onnistuu myös. Salini Shop auki maanantaisin ja torstaisin klo 17-20.00. Shop sijaitsee samassa aulassa mistä kuljetaan kuntosalille.

Kysyttävää? Laita rohkeasti viestiä: kamppailu@salini.fi

Kaikki kamppailukortit ovat myynnissä verkkokaupassa, hinnasto löytyy HINNASTO sivulla Kausikortit voi maksaa myös laskulla, laita meille sähköpostia: asiakaspalvelu@salini.fi. Muista hyödyntää työpaikkasi tarjoama liikuntaetu! Smartumilla ja Epassilla voi maksaa myös netissä, Edenredillä ja Eazybrakella vain paikanpäällä.

Salini kausikortti Kortti sisältää kaikki tarjolla olevat ohjatut tunnit, sekä kuntosalin vapaan käytön. Jatkotunneille vain peruskurssin jälkeen. HUOM! Kausikortilla voit käydä kaikkia peruskursseja samaan aikaan. Peruskursseille kuitenkin tehtävä ilmoittautuminen myClubissa.

Kausikortti (KEVÄT/SYKSY) Jatkuvaan treenaamiseen tarkoitettu kortti, jonka kk hinnaksi tulee 66,70€/kk. (HUOM heinäkuu 33€). Kortti on myynnissä verkkokaupassa ja sen pystyy ostamaan myös laskulla / kk erissä.

Kamppailu 1kk on kuukauden voimassa oleva kortti, sisältää kaikki tarjolla olevat (ei peruskurssitunnit) ohjatut tunnit sekä kuntosalin käytön. Hinta 79€. Voimassa ostopäivästä.

10 x Kamppailu on 10 kerran kortti kamppailutunneille (aikuisten tunnit)  Voimassa 6kk ostopäivästä. Hinta 120€

20 x Kamppailu on 20 kerran kortti kamppailutunneille (aikuisten tunnit). Voimassa 6kk ostopäivästä. Hinta 190€

Myynnissä myös Tatami + kuntosali kortteja, joilla treenaat omatoimisesti kamppailutilassa sen ollessa vapaana. Kamppailutilan käyttö edellyttää hyväksymistä käytön ehtoihin. Kortin oston jälkeen käy mahdollisimman pian Salini Shopissa allekirjoittamassa kyseinen paperi. Ehdot hyväksytään vain kerran, ja ovat voimassa toistaiseksi. Shop auki ma ja to klo 17-20.

Tuntitarjonta aikuiset:

Vapaaottelu

Vapaaottelu harjoituksissa yhdistyy pystyottelun ja mattokamppailun tekniikoita turvallisesti ja monipuolisesti. Tunneilla nostetaan peruskuntoa, ja vahvistetaan kestävyyttä ja keskittymiskykyä. Harjoitukset sopivat kaikille lähtötasosta tai sukupuolesta riippumatta. Laji itsessään sopii kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille!

Vapaaotteluvarusteet:

 • Vapaaotteluhanskat
 • Säärisuojat
 • Treenivaatteet esim t-paita/ tekninen paita ja shotsit / treenitrikoot
 • Hammassuojat

Kickboxing 

Potkunyrkkeily eli kickboxing on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto ja erittäin monipuolinen urheilulaji. Harjoituksiin kuuluu muun muassa lihaskunnon ja kestovoiman parantamista, nopeusharjoitteita, lajivoiman kehittämistä, perustekniikkaa, paritekniikkaa, välineharjoittelua, otteluharjoituksia, nyrkkeilyharjoitteita ja venyttelyä. Potkunyrkkeilyä voi harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Harjoitella voi kohentaakseen kuntoa, parantaakseen koordinaatiokykyä, hankkiakseen paremman itsepuolustustaidon ja ennen kaikkea nauttiakseen mukavasta harrastuksesta reilujen harjoittelukavereiden kanssa. Iso osa Suomen useasta tuhannesta potkunyrkkeilijästä on mukana kuntoilumielessä.

Potkunyrkkeilyssä on käytössä vyöarvojärjestelmä. Vyöt harjoittelijoiden vyötäröllä tummenevat sitä mukaan, kun taso nousee. Katso lisää: https://www.kickboxing.fi/vyoarvot-ja-vaatimukset/

Potkunyrkkeilyvarusteet:

Jotta harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista ja mielekästä, potkunyrkkeilijä tarvitsee seuraavat varusteet:

 • potkunyrkkeilyhousut tai -shortsit
 • säärisuojat
 • alasuojat
 • käsisiteet
 • nyrkkeilyhanskat
 • säkkihanskat
 • hammassuojat
 • nyrkkeilykypärän “sparrikypärä”

BJJ – Brasilian jujutsu

Brasilialaista jujutsua voivat harrastaa miehet ja naiset, pojat ja tytöt, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Painotus itsepuolustuksen, kilpaurheilun, kuntoilun sekä vapaaotteluharjoitteiden välillä on harrastajan tavoitteista kiinni. Laji vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä ja jatkuvaa itsensä voittamista niin henkisesti kuin fyysisesti. Brasilialainen jujutsu on konkreettinen laji jota sovelletaan harjoitteluotteluissa. Omien rajojen kohtaaminen on osa harjoittelua. Oikea asenne on ratkaisevaa ja epäonnistuminen on osa oppimisprosessia. Brasiliassa vanhat harmaahapsiset bjj:n harrastajat ottavat osaa urheilumuodon kilpailuihin mainiossa hengessä omissa otteluluokissaan siinä missä nuoret pojat ja tytötkin.

Harvassa lajissa saadaan konkreettisia tuloksia yhtä nopeasti. Harjoittelijoiden edistyminen hämmästyttää yhä uudestaan niin valmentajia kuin harjoittelijoitakin. Pienempi ja hennompi lajin harrastaja huomaa vähitellen voivansa selviytyä kookkaamman vastustajansa puserruksessa ja tekniikoiden kehittyessä edetä hallitsemaan eri tilanteita. Muodollisina edistymisen mittoina ovat vyöarvot: valkoinen, sininen, purppura, ruskea ja musta. Moniin kamppailulajeihin verrattuna brasilialaisessa jujutsussa on edelleen työntäyteistä edetä vyöasteikossa.

BJJ varusteet:

 • Brasilian jiujitsu puku eli Gi
 • Valkoinen vyö (uusi harrastaja)
 • Puviun alle voi pukea teknisen paidan / treenitopin
 • Hammassuoja (halutessaan)

Lue lisää: https://bjjliitto.fi/info.php?lang=fi

Salini Sport Centerin tiloissa tarjotaan brasilialaisen jiu-jitsun opetusta, kuten sitä lajin kotimaassa opetetaan. Vastuuvalmentajamme Delcio Pereira on saanut oppinsa suoraan, Rio De Janeirossa mestari Ricardo De La Rivalta (7th degree red and black coral belt).

NO-gi – Lukkopaini

Lukkopaini muistuttaa paljon brasialaista jiu-jitsua, mutta lukkopainissa ei käytetä gi´tä vaan varustuksena on shortsit / urheilutrikoot ja tekninen paita (Rash Guard)

Lukkopaini on suosittua vapaaotteluharrastajien seurassa, koska vapaaottelussa tilanteet ajautuvat pystyssä usein painiin ja siitä mattopainiin.

Tunneilla harjoitellaan erilaisia painitekniikoita, heittoja, maahanvientejä, sidontoja, nivellukkoja, hallintaotteita jne.

Tunti sisältyy BJJ:n sekä MMA:n harrastajien treeniohjelmaan veloituksetta.

Naisten itsepuolustus

Vain naisille tarkoitettu ohjaus. Tunneilla käydään läpi uhka- ja väkivaltatilanteita ja nostetaan peruskuntoa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki naiset kunnosta tai liikunnallisesta taustasta riippumatta. Tunnit ohjataan tatamilla, varusteiksi esim t-paita, verkkarit sekä juomapullo. Tunnit tiistaisin klo 19.15 ja perjantaisin klo 19.15. Sisältää kuntosalin vapaan käytön. Ikäraja 14 vuotta. 

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta, ja onkin suositeltavaa ihan kaikille. Kehonhuolto poistaa lihasjumeja sekä kireyttä lihaksista. Kovaa treenaava hyötyy säännöllisestä kehonhuollosta pysymällä toimintakykyisenä ja pystymällä parempiin suorituksiin. Hyvinvoiva keho voi paremmin!

Klikkaa tästä ja katso lisää

Tunnit ohjaa:

Salini Sport Center /De La Riva Finland 

Delcio Pereira – Vastuuvalmentaja

Track record: 5.asteen musta vyö (BJJ), kickboxing mustavyö (WAKO), MMA (record 7 wins – 4 losses), certified Professor and international coach of the Delariva team under the legendary Master Ricardo De La Riva.

Julia Jalovaara – BJJ Kids, Naisten itsepuolustus, Kehonhuoltotunti

Roussel Dominquez, Petri Tammela, Henri Tarvainen, Joni Suojärvi – Valmennus Kickboxin kids, BJJ Kids, BJJ, NOGi, MMA

Yhteystiedot: kamppailu@salini.fi

Olemme Suomen Potkunyrkkeilyliiton sekä Suomen brasilialaisen jujutsun liiton jäseniä.

www.bjjliitto.fi/

www.kickboxing.fi