Yrityksille ja yhdistyksille

 

Tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä itsepuolustuskursseja.  Tunneilla käydään läpi uhka- ja väkivaltatilanteita asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan.

TYHY -päiviä varten voimme järjestää pohkeet maitohapoille ja reippaan hien pintaan jo tunnissa! 🙂 Tai tulkaa ottamaan pikkujouluihin alkulämmöt päälle liikunnan merkeissä.

Räätälöityä ja toiveiden mukaista ohjausta tai valmiit max 20 henkilön 1,5h paketit.

Yhteydenotot, tiedustelut ja tarjouspyynnöt: asiakaspalvelu@salini.fi

Personal trainer ja Fysioterapia

Aloita tehokas ja juuri sinulle tehty kuntosaliharjoittelu! Pt paketteja on viisi erikokoista, ja jokainen sisältää valmennustapaamiset, harjoitusohjelmat sekä puhelintuen sinun ja Personal trainerin keskenään sopimassa laajuudessa. Yksi tapaamisista voi olla ruokavalion suunnittelu. Paketit ovat voimassa 6 kuukautta ostosta.  Ensimmäisen tapaamisen voit varata ajanvarauskalenterista. Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä suoraan Pt Emilia Kuivalaiseen. Maksu kuntosalin vastaanottoon tai laskulla esim kahdessa erässä. Emilia Kuivalainen puh: 050 331 5553

Hinnasto: 

PT x 1 – 69€

PT x 3 – 199€

PT x 5 – 329€

PT x 10 – 657€

PT x 20 – 1300€

Ravintosuunnitelma – 69€

Parempien tulosten saamiseksi saatavilla on myös sinulle räätälöity Ravintosuunnitelma, mikä luodaan yhdessä Pt:n kanssa.

Nyt myös fysioterapia aikoja saatavilla! Fysioterapia edistää toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapiassa tehdään sinulle yksilöllinen toimintakyvyn kartoitus ja laaditaan yhdessä suunnitelma jatkoon. Käynti voi sisältää harjoitteita tai esimerkiksi manuaallista terapiaa.

Fysioterapia 1h – 69€

Jos ajanvarauskalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, voit olla suoraan yhteydessä meidän PT/Fysioterapeutti Emilia Kuivalaiseen ja kysyä vapaita aikoja.

Personal Trainer, Fysioterapeutti

Emilia Kuivalainen:

emilia.kuivalainen@gmail.com

puh: 050 331 5553

Lahjakortit Pt palveluihin onnistuu myös! Laita sähköpostia asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@salini.fi

Hieroja

Kuntosalin tiloissa toimii koulutettu hieroja Mika Sandell. Hieronnassa yhdistyy klassinen hieronta, urheiluhieronta, jäsenkorjaus ja fascia käsittelytekniikka. Myös kinesioteippaus asiakkaan tarpeiden mukaan, ei lisäveloitusta.

Hieronnalla saadaan rentoutettua jännittyneitä lihaksia ja mieltä, parannettua lihasten aineenvaihduntaa, tasapainotettua tuki- ja liikuntaelimistöä sekä nopeutettua palautumista liikunta ja urheilusuorituksista.

Hinnasto:

45min – 45€

60min – 55€

90min – 80€

105min – 95€

Varaa aika hierontaan ajanvarauskalenterista tai ota suoraan yhteyttä Mikaan! Maksu paikanpäällä, vain korttimaksu. Mika Sandell puh: 040 569 8227

Hieronta ei sovi kaikissa tilanteissa:

  • Kuume/flunssa/tarttuva tauti/ihon infektiot
  • Akuutti tulehdus/tuoreet lihasvammat
  • Syöpä/pahanlaatuiset kasvaimet
  • Sydänvika/sydämen toiminnalliset häiriöt
  • Hemofilia
  • Laskimotukos
  • Alkoholi elimistössä (myös krapula)

Facebookissa ihmiskorjaamo

Jos ajanvarauskalenterista ei löydy sinulle sopivaa/vapaata aikaa, ole suoraan yhteydessä Mikaan. Lahjakortit kuntosalin vastaanotosta tai ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@salini.fi

Maksu paikanpäällä, korttimaksu.

Peruuttamattomasta ajasta laskutetaan koko summa.

Mika Sandell:

040 569 8227

ihmiskorjaamo@gmail.com

Tervetuloa hierontaan!