Salini Shop

kuntosalin asiakaspalvelu – huippukylmähoidot – inbodymittaukset 

Shop avoinna: maanantaisin ja torstaina klo 17-20. Sijaitsemme King Star ravintola vastapäätä, samassa aulassa mistä kuljetaan kuntosalille sisään.

HUOM! SHOP SULJETTU 23.5

Shopin aukioloaikoina voi tulla tutustumaan veloituksetta kuntosaliin. Käy meidän tiskin kautta, niin neuvotaan lisää.

Aina kun Shop on auki, on mahdollisuus tulla X°CRYO huippukylmähoitoihin ja inbodymittaukseen ilman ajanvarausta. Inbodymittaus 25€, kylmähoito yhdelle alueelle 12,50€ ja isompi alue esim koko selkä tai molemmat polvet 25€. e°Cabin kokovartalo huippukylmä kertakäynti voimassa olevalla salikortilla 34€, muuten 39€

Varaa aika ajanvarauksesta tai tule Shopin aukioloaikojen puitteissa.

Shopista voit ostaa kaikki samat kuntosalikortit, kamppailukortit ja peruskurssit jotka ovat myynnissä myös verkkokaupassamme.

Meiltä löydät kaikki tunneilla tarvittavat kamppailuvarusteet: hammassuojat, alasuojat, suojavarusteet ja lajinmukaisen vaatetuksen. Huomioithan että emme voi varmistaa kaikkien kokojen jatkuvaa saatavuutta. Myynnissä myös urheiluteippejä, kylmäpusseja, juomapulloja jne.

Hyllystä mm. laadukkaat M-nutrition vitamiinit, lisäravinteet, pre-workout jauheet ja proteiinijauheet. Kylmäkaapissa on aina NOCCO ja TEHO juomia eri makuvaihtoehtoineen!  Shopin ollessa suljettu juomia voi ostaa kuntosalin automaatista.

Maksuvälineinä meillä käy yleimimmät maksukortit, käteinen, Smartum mobiilisovellus, Smartum seteli, Eazybrake sovellus, E-passi sovellus, Edenred mobiilisovellus, Virike ja Tyky setelit.