Salini Shop

Asiakaspalvelun löydät täältä! Shop avoinna: maanantaisin klo 17-20, keskiviikoisin klo 11-16 ja torstaina klo 17-20. Sijaitsemme ravintola Efesosta vastapäätä, samassa aulassa mistä kuljetaan kuntosalille sisään.

Joulunajan aukioloajat: Torstaina 22.12 klo 17-19. Maanantaina 26.12 suljettu, keskiviikkona 28.12 suljettu, torstaina 29.12 suljettu. Tammikuussa 2.1 alkaen avoinna normaalisti.

Shopin aukioloaikoina voi tulla tutustumaan veloituksetta kuntosaliin. Käy meidän tiskin kautta, niin neuvotaan lisää. Keskiviikkoisin ja torstaisin on mahdollisuus tulla huippukylmähoitoihin ja inbodymittaukseen ilman ajanvarausta. Inbodymittaus 25€, kylmähoito yhdelle alueelle 12€ ja isompi alue esim koko selkä tai molemmat polvet 25€.

Shopista voit ostaa kaikki samat kuntosalikortit, kamppailukortit ja peruskurssit jotka ovat myynnissä myös verkkokaupassamme.

Meiltä löydät kaikki tunneilla tarvittavat kamppailuvarusteet: hammassuojat, alasuojat, suojavarusteet ja lajinmukaisen vaatetuksen. Myynnissä myös urheiluteippejä, kylmäpusseja, juomapulloja jne.

Hyllystä mm. laadukkaat M-nutrition vitamiinit, lisäravinteet, pre-workout jauheet ja proteiinijauheet. Kylmäkaapissa on aina NOCCO ja TEHO juomia eri makuvaihtoehtoineen!  Shopin ollessa suljettu juomia voi ostaa kuntosalin automaatista.

Maksuvälineinä meillä käy yleimimmät maksukortit, käteinen, Smartum mobiilisovellus, Smartum seteli, Eazybrake sovellus, E-passi sovellus, Edenred mobiilisovellus, Virike ja Tyky setelit.