Kamppailu 6-14 vuotiaat

 • SEURAAVAT PERUSKURSSIT ALKAA ELOKUUSSA 2024!
 • Ilmoittautuminen seuran jäseneksi ja peruskursille tapahtuu myClubissa: https://ssc.myclub.fi/
 • Bjj peruskurssi 6-9 vuotiaat 20.8- 15.11 Treenit tiistaina ja perjantaina klo 16-17 kamppailualueen tatamilla. Hinta 154€. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmässä.
 • Bjj peruskurssi 10-14 vuotiaat 19.8- 11.10 Treenit maanantaina ja keskiviikkona klo 16- 17 kamppailualueen tatamilla. Hinta 129€. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmässä.
 • Kickboxing peruskurssi 10-14 vuotiaat 20.8- 10.10 Treenit tiistaina ja torstaina klo 16.30-17.30 kamppailualueen vapaaottelualueella. Hinta 129€. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmässä.
 • Kysyttävää tunneista, ohjauksesta tai vaikka varusteista? Laita viestiä: kamppailu@salini.fi
 • Syyskausi 29.7-20.12.24
 • Huom! Syysloma viikolla sekä arkipyhinä ei ole lasten ja nuorten tunteja.
 • Mahdollisuus varusteiden ja pukujen ostoon meiltä, mallipukujen sovitus onnistuu myös. Salini Shop auki maanantaisin ja torstaisin klo 17-20.00. Shop sijaitsee samassa aulassa kuin kuntosali ja ravintola.

Kaikki kamppailutunnit alkaa perusteista, jatkoryhmät on tarkoitettu peruskurssin käynneille tai jo pidempään lajia harrastaneille. Tuntien ohjauksesta huolehtii Delcio Pereira ja Roussel Dominguez. Delcio ohjaa lasten ja nuorten BJJ tunnit ja Roussel lasten ja nuorten kickboxing tunnit. Delcio on myös kuntosalin kamppailupuolen vastuuvalmentaja. Bjj tunneilla ohjaa myös Julia Jalovaara sekä Joni Suojärvi.

Mukaan peruskurssille? Liity seuraan ja ilmoittaudu peruskurssille myClubissa https://ssc.myclub.fi/

Varusteiksi tunneille lajin mukaiset vaatteet. Alkuun ihan ensimmäisille peruskurssitunneille riittää esim shortsit ja t-paita. Myös oma juomapullo on hyvä ottaa mukaan. Tatamilla harjoitellaan ilman kenkiä. Lajinmukaiset varusteet on kuitenkin hyvä hankkia pian, jotta treenaaminen on mukavaa ja turvallista. Peruskurssin jälkeen treenit jatkuu jatkoryhmissä. Tervetuloa mukaan!

Mitä BJJ – Brasilian jujutsu on?

Jiu-jitsu on kattava itsepuolustus systeemi, joka antaa harrastajalleen realistisen käsityksen fyysisestä kontaktista. Laji sopii kaikille mattokamppailusta ja itsepuolustuksesta kiinnostuneille.

Lasten ja nuorten Bjj:ssä opitaan ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista, ohjeiden kuuntelua sekä niiden noudattamista. Ja tietysti erilaisia brasilian jiujitsu-tekniikoita, kuten liikkumista ja hallintaotteita maassa, alasvientejä, kaatumisia ja tottakai painia. Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi painista ei tarvita, tunnit alkaa ihan perusteista. Tunnit sopii niin tytöille kuin pojille. Alkuun vaatetukseksi sopii t-paita ja verryttelyhousut/treenitrikoot. Jiujitsu-puku kannattaa hankkia kuitenkin pian.

Salini Shopissa myynnissä pehmopukuja hintaa 60€ ja kestävämmästä kankaasta puvut 85€

Salini Sport Centerin tiloissa tarjotaan brasilialaisen jiu-jitsun opetusta, kuten sitä lajin kotimaassa opetetaan. Vastuuvalmentajamme Delcio Pereira on saanut oppinsa suoraan, Rio De Janeirossa mestari Ricardo De La Rivalta (7th degree red and black coral belt).

Kickboxing – Potkunyrkkeily

Peruskurssilla opitaan turvallisesti nyrkkeilyn perusteita ja potkutekniikoita. Ammattitaitoinen valmentajamme opettaa hauskojen harjotteiden ja pelien avulla. Mukana harjoittelussa on asiaankuuluvat pehmusteet ja suojat sekä nyrkkeilysäkit. Tunneilla motoriset taidot kehittyy, voima ja kestävyys kasvaa. Kokenut valmentajmme Roussel Dominguez auttaa nuoria lisäämään itsekuria, hyvää itseluottamusta ja kunnioitusta toisia kohtaan. Potkunyrkkeilyssä käytettävä vyöjärjestelmä motivoi ja kannustaa kehittymään.

Shopissa myynnissä lasten ja nuorten potkunyrkkeilyvarusteita.

Kamppailutuntien etiketti:

 • Huolehdi että sormien ja varpaiden kynnet ovat lyhyeksi leikattuna ja kädet pestyinä. Jalat olisi myös hyvä pestä/desinfioida pukuhuoneessa ennen tuntia, ja käyttää lipokkaita/sandaaleja kamppailualueelle saapuessa.
 • Huomioi myös hajusteyliherkät ja älä käytä vahvoja hajusteita (hajuvesi ja deodorantti).
 • Poista korut ja kellot. Säilytä arvotavarat lukollisissa kaapeissa pukuhuoneessa tai kuntosalin pienissä lokeroissa.
 • Saavu tunneille ajoissa.
 • Anna valmentajille ja ohjaajille työrauha, kysy henkilökohtaiset kysymykset tuntien ulkopuolella.
 • Älä keskeytä meneillään olevaa ohjausta.
 • Kunnioita treenikavereitasi.
 • Vältä turhia loukkaantumisia ja taputa ajoissa.

Tunnit ohjaa:

Salini Sport Center /De La Riva Finland 

Yhteystiedot: kamppailu@salini.fi

Olemme Suomen Potkunyrkkeilyliiton sekä Suomen brasilialaisen jujutsun liiton jäseniä.

www.bjjliitto.fi/

www.kickboxing.fi